erpopen whitepaper downloaden

JOIN THE TEAM

Kom ons team versterken

ERP|OPEN werkt!

Groei is voor ons van grote betekenis. Onze opmerkelijke oplossingen genereren groei bij onze klanten. Ondertussen blijven wij onszelf ook verder ontwikkelen. Is voor jou stilstaan ook achteruitgaan? Dan is een carrière bij ERP|OPEN iets voor jou! Ben je ervaren, experimenteel en energiek? Check dan de huidige vacatures. En blijf dit doen, want wij hebben voortdurend mensen nodig. Een open sollicitatie is natuurlijk ook van harte welkom.

Het nieuwe werken

Wij werken niet van 9 tot 5, maar juist op momenten waar jij je het prettigst bij voelt. Wij hanteren flexibele werktijden en bieden mogelijkheden om thuis te werken.

Goede voorwaarden

Wij bieden de juiste ingrediënten voor een leuke baan; marktconform(-plus) salaris, een ruim aantal vakantiedagen, solide pensioen en gezellig, goed verzorgde lunches.

Direct aan de slag

Ben je net afgestudeerd of op zoek naar een stage? Bij ons kun je vanaf de eerste dag aan de slag met leuke en uitdagende projecten. 

Ontime payment

Je mag deelnemen aan conferenties, events en onze eigen seminars. Ook maken we een persoonlijk carrièreplan. Bijvoorbeeld een mentorschap door een senior Odoo consultant.

Leuke collega's

Wij zijn een team van enthousiaste collega's. Je zal deel uitmaken van kleine projectteams en je collega's zijn net als jij expert op hun vakgebied.

De koffie staat klaar

Misschien zijn wij een match! Stuur ons je CV dan en drinken we samen een kop koffie.

We zijn op zoek naar:

Technisch (Odoo) Consultant 

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte en flexibele software ontwikkelaar met ruime Python kennis? Heb je affiniteit met Open Source Software? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie eisen:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Praktijkervaring met het realiseren van webtoepassingen gekoppeld aan databases of geïntegreerd met andere pakketten.
 • Gewend om in een projectmatige omgeving te werken, binnen een team.
 • Een klantvriendelijke, analytische, zelfstandige instelling.
 • Kennis van Python en PostgresQL
 • Ervaring met Odoo (voorheen OpenERP) en PHP en Java is een pre
 • In bezit van rijbewijs en geen bezwaar tegen werken op locatie bij de klant.

Arbeidsvoorwaarden:

Een uitdagende en zeer afwisselende functie in een jonge en dynamische werkomgeving. Je inzet wordt beloond met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Goede opleidingsfaciliteiten behoort tevens tot het arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met René Kamp via

rkamp@erpopen.nl of bel direct naar 06-21 256 331

Functionele logistieke consultant Odoo

ERP|OPEN is al 15 jaar actief binnen de ERP implementatie branche. Bij uiteenlopende branches hebben wij onze kennis opgebouwd om dagelijks aan onze opdrachtgevers toegevoegde waarde te leveren. 

Functie wensen:

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Informatie-, Bedrijfs- of Bestuurskunde. Bekend met ERP systemen zoals bijv. Exact, Dynamics, etc. met voorkeur in Odoo. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten: met een dienstverlenende, klantvriendelijke en flexibele instelling. Je bent integer, humoristisch en hebt een duidelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt je rijbewijs en een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Wij denken aan een Consultant met de volgende eigenschappen: ambitieus, analytisch en een gedreven professional. Iemand die zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is.

Functie eisen:

 • Bekend met verschillende bedrijfsprocessen;
 • Inventariseren van eisen en beschrijven gewenste processen van de klant;
 • Eisen en processen vertalen naar Odoo(het ERP ontwerp maken);
 • ERP configureren
 • Trainen van eindgebruikers
   

De functionele gebieden waar je actief in kunt zijn: CRM, marketing, HRM, warehouse & distribution, manufacturing, project management en/of e-commerce. Ben je enthousiast? Dan willlen wij graag met je kennismaken en neem contact op met Rene Kamp via rkamp@erpopen.nl.